Čačani ukrstili glasove sa pevačicom Aleksandrom Radović!

Pročitajte još

U vikendu iza nas u velikoj sali Doma kulture u Čačku solistički koncert održala je  pop pevačica Aleksandra Radović. Da je opet broj jedan u pop muzici dokazala je slikom iz Doma kulture koji je bio pun slušalaca Aleksandrine muzike i sa njom zajedno ukrstila su glasove.

Na svom Instagram profilu pevačica je objavila snimak gde se vidi pretežno ženska publika koja najbolje i može da oseti Aleksandrinu muziku, u jednom momentu se vidi kako pevačica silayi sa bine i ulazi među svoju publiku kako bi sa njom zajedno otpevali njen hit pod nazivom “ Ljubavi moja.“

Podsetimo, Aleksandra Radović je rođena 10. septembra 1974. godine u Bogatiću. Završila je srednju muzičku školu u Šapcu i Muzičku Akademiju u Novom Sadu. Od 1998-2002 godine Aleksandra snima džinglove i najavne špice za TV Pink, a potom postaje jedan od najtraženijih pratećih vokala u SCG. 2000 godine prvi put nastupa samostalno na festivalu “Sunčane skale” gde je nastupila sa pesmom “Bori se”, a tri godine kasnije na istom festivalu nastupa sa pesmom “Kao so u moru” sa kojom osvaja 2. mesto. Nakon dva meseca objavljuje svoj prvi solo album za “City records”. Nakon toga izdala je još dva albuma i osvojila brojne nagrade za pevačicu godine i najbolje interpretacije. Takođe ima svoju školu Pevanja u kojoj radi sa mladim i talentovanim ljudima a od septembra 2012. godine angažovana je kao član žirija u emisiji „Prvi glas Srbije“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci