Ceca Bojković oduševljena Đokovićem pa otkrila detalje druženja: „Sedeli smo sa njim u salonu, on je veliki čovek!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već neko vreme sa porodicom boravi u Srbiji, a iskoristio je priliku da poseti Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu, što je oduševilo glumce i publiku. Novak je odgledao predstavu “Široka zemlja”, koja je nedavno imala svoju premijeru, a svojim pojavljivanjem izazvao je veliku pažnju.

Glumica Marija Vicković, koja igra glavnu ulogu u “Širokoj zemlji”, se nakon predstave fotografisala sa Đokovićem, te navela da je počastvovana što je Nole pogledao njihovu predstavu.

– Novak je večeras došao u pozorište na “Široku zemlju”. Kakva čast, kakvo biće, kakav sportista – napisala je ona na društvenim mrežama.

Kako se šuška Đoković je prisustvao predstavi na poziv Srđana Timarova, a glumac kaže:

– To su bili njegovi privatni momenti i ne bih želeo to da komentarišem, sem da izrazim moju veliku sreću što je mogao da odvoji svoje vreme kao i Jelena i da dođu do JDP. To nam je bila velika čast, privilegija i radost. Bilo je prelepo.

Ulogom Ajgdner Svetlana Ceca Bojković oduševila je publiku, dok je nju fascinirao Novak Đoković.

– Sedeli smo sa njim u salonu i razgovarali. To je bilo jedno divno veče. Uvek je lepo i značajno pričati sa jednim tako divnim i velikim čovekom, a onda i sportistom. Sa njim uvek postoje teme o kojima može da se razgovara. Zaista je to bilo veče za pamćenje i svi su bili iznenađeni – rekla je Ceca.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci