[acf field="pre_title"]

Ceca Ražnatović iskreno o ljubavi: „Šteta što nisam zaljubljena, nemam udvarače!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je izašla iz emotivne veze sa Bogdanom Srejovićem. A sada je prvi put javno govorila i trenutnom emotivnom statusu, kao i o tome da li sada ima više udvarača.

– Nisam zaljubljena. Vi mislite da se zaljubljujem svakih pet minuta?! Ali šteta što nisam zaljubljena, to je baš lepo. Ne postoji lepše stanje nego kad je čovek srećno zaljubljen – istakla je Ceca, prenosi portal „24sedam“.

Vrlo duhovito je odgovorila i na pitanje da li je teško biti njen dečko:

– To morate njega da pitate. Meni je super. Moje potrebe su male, malecne. Poruka, cveće… To su neke sitnice. Sebi mogu sve da priuštim sopstvenim radom, meni ne treba muškarac da bi me fascinirao novcem, poklonima… Meni treba iskreno osećanje, pažnja, ljubav, ono što treba svakim normalnom čoveku. To su stvari koje me usrećuju. Verujem u pravu ljubav, jer je ljubav pokretač svih nas – rekla je pevačica.

Važi za jednu od najpoželjnijih žena, ali ipak ističe kako nema udvarače:

– Nemam udvarače, moguće je to jer smo mi stidljiv narod, tj. muškarci. Nikada u životu nisam dobila eksplicitnu poruku, niti našla dečka preko Instagrama. Niko mi se ni ne udvara preko drustvenih mreza… Verovatno zato što ni ja preko Instagrama ne šaljem takve poruke. Svakog partnera sam upoznala preko bliskih prijatelja, jer se ne upuštam lako u odnose. Moram da upoznam osobu da bih stupila u vezu – ispričala je Ražnatovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci