[acf field="pre_title"]

Ceca Ražnatović:“ Marina Tucaković mi mnogo nedostaje“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svetlana Ceca Ražnatović s razlogom nosi titulu najveće muzičke zvezde. Iza nje je karijera duga više od tri decenije, veliki broj hitova koji su postali pravi evergrin, a neki od njih su pre nekoliko godina završili i u udžbenicima za osnovnu školu.

Pevačicini fanovi s nestrpljenjem iščekuju izlazak njenog novog albuma, a na početku ekskluzivnog intervjua za Kurir, ona otkriva da je do sada preslušala čak 1.000 pesama, od kojih je samo tri zadržala.

– Već šest godina me pitaju isto pitanje, a moj odgovor je veoma dobro poznat. Nakon 17 studijskih albuma ne mogu da uđem u studio i snimim tek tako nešto da bih izdala. Uvek sam se trudila i, nadam se, uspevala da svaki prethodni album bude bolji od poslednjeg. Nije lako, velika je kriza autorstva. Za ovo vreme sam dobila preko 1.000 pesama, ali ničeg tu nema što bi mene pomerilo na prvo slušanje. Imam sigurno tri pesme, ali one moraju još da se dorađuju, da bi ispunile moje standarde.

Navikli ste nas da novi album promovišete spektakularnim koncertima na Ušću. Da li je takav plan i za sledeći?

– Apsolutno. To i ja želim. Uželela sam se Ušća i sjajne energije koja se tamo rađa.

Vašu karijeru obeležili su tekstovi pokojne Marine Tucaković. Koliki je izazov sad naći tekstopisca koji će vas znati u dušu, kao što je to bio slučaj s Marinom? Koliko vam nedostaje, privatno i poslovno?

– Veoma mi nedostaje. Poslovno mi smo imale najsavršeniju saradnju. S Marinom nisam morala da pričam o tome kroz šta prolazim, već smo uvek vodile neobavezne razgovore, a ona je u svojim tekstovima opisivala sve ono kroz šta sam privatno i u dubini duše prolazila. Neverovatno. Talenat kakav se jednom rađa, a možda ni tada.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci