Ceca Ražnatović snimljena kod Saše Popovića na tajnom sastanku!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Svetlana Ceca Ražnatović novi je član žirija takmičenja „Zvezde Granda“, a nedavno je posetila i dom Saše Popovića na Bežanijskoj kosi.

Iz svoje vile prvo je otišla do cvećare kako bi uzela poklon za Suzanu i Sašu, a potom se zaputila kod Popovića, verovatno kako bi se dogovorili oko detalja pred novu sezonu „Zvezda Granda“.

Ekipa Paparaco lova ju je pratila, pa su snimili i Sašu koji ju je dočeko i ispratio kao pravi džentlmen.

„Grand“ produkcija poslala je saopštenje, te navela da će u sledećoj sezoni „Zvezda Granda“ u ulozi žirija biti folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

-Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnicma emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima – pisalo je u saopštenju i dodatno objasnili da se ostali članovi žirija neće menjati.

-Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David“, rekli su iz Granda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci