[acf field="pre_title"]
PRIZNALA KAKO PROVODI VREME

Ceca Ražnatović o unuku: Po ceo dan se mazim sa Željkom…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Folk diva Svetalana Ceca Ražnatović posle duge pauze, napokon je počela da radi. Zadovoljstvo što je ponovo mogla da se druži sa publikom nije krila i tvrdi da je odmah napunila baterije. U klubu u kojem je nastupa kaže da su sve mere zaštite ispoštovane, te da je bila potpuno opuštena i veoma srećna sa svojim fanovima. Pošto je doputovala iz Ciriha, otkrila nam je gde voli da šopinguje.

-Pošto nismo imali vremena da šetamo Cirihom, bila sam samo na aerodromu i tamo mi nije zanimljiv šoping. Imam ja mnogo zanimljivih lokacija za kupovinu…Pariz, London. Biće vremena i za to – rekla je Ceca u „DeToxic“ emisiji i dodala da malog Željka svi žele da čuvaju.

– Mi moramo da se organizujemo, svako od nas je zaposlen i ima svoje obaveze. On ima pomoć u Titelu, priteknu mu Bogdanini, kad su u Beogradu ja sam tu, kad nemam obaveza naravno da ću biti sa njim, to mi je ogromno zadovoljstvo. Kad sam bila mlađa, kad su moja deca bila u pitanju, za tako nešto nisam imala snage, a sad imam i previše. Valjda to ide sa zrelošću, on je meni zaista zadovoljstvo. Ja sam emotivna žena i uvek sam pokazivala tu svoju stranu. Prvo sa svojom decom, a sada sa Željkom. Mi se mazimo po ceo dan, a ja ga stalno snimam. Osamdeset posto slika i klipova su mi sa bebom, telefon mi je sjajan – rekla je folk zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci