[acf field="pre_title"]

Ceca Ražnatović: “Veljko i Anastasija su navikli da ih stalno zovem i proveravam!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Folk zvezda Ceca Ražnatović nikada nije otkrila je da li i u kojoj meri obavlja kućne poslove, da li kuva, briše prašinu i kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

– Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora – kaže ona i dodaje da je za svoju sestru veoma vezana.

– Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Anastasija Ražnatović čestitala Ceci rođendan: "Ti si moja podrška i najbolja prijateljica!"
Ceca i Anastasija Ražnatović, foto: Instagram

Kada su Veljko i Anastasija bili mlađi, stalno ste ih zivkali i proveravali. Da li to i danas činite?

– Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem – ispričala je folk diva za “Alo!”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci