Ceca Ražnatović:“Inostrana karijera me nikada nije zanimala“

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Ceca Ražnatović godinama važi za jednu od najvećih estradnih zvezdi na ovim prostorima. Iako su joj mnogi predviđali i uspešnu inostranu karijeru, nju to nikad nije previše interesovalo.

Tako se krajem devedesetih pojavila ideja da se sprema Cecin proboj na italijansko tržište, a pevačica je u jednom intervjuu početkom dvehiljaditih otkrila da je trebalo da se pojavi i na čuvenom italijanskom festivalu u Sanremu.

– Postojala je ideja da se pojavim u Sanremu kao predstavnik Jugoslavije. Ali, u međuvremenu su došla deca, pa sam napravila pauzu u karijeri. Ipak, nisam se odrekla ideje da pokušam sa probojem u Evropu. Ali kad dođu bolja vremena. Jer za tako nešto treba spremiti materijal na engleskom jeziku, treba uložiti dosta novca i treba se maksimalno posvetiti tom delu karijere – ispričala je Ceca svojevremeno za domaće medije.

Nema sumnje da bi bilo interesantno videti kako bi se Ceca snašla na sceni čuvenog festivala, ali s obzirom na to da nas je ona do sada mnogo puta iznenadila neočekivanim potezima u karijeri, ne bi trebalo ni da nas začudi ako bi se jednog dana odlučila na ovaj korak, koji bi oduševio sve ljubitelje njene muzike.
Izvor: espreso.co.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci