[acf field="pre_title"]

Ceca:“Ovaj datum ću pamtiti jer mi je jako bitan“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već tri i po decenije je na muzičkom tronu, a sada je prvi put na bini zapevala sa svojom naslednicom Anastasijom.

– Ovaj datum ću zaista pamtiti u svom životu jer mi je jako bitan. Danas smo se ona i ja našle na istoj sceni. To je za majku, za roditelja, ogroman uspeh. Jako sam ponosna na nju i večeras smo imale jedno prelepo veče, i da, za mene je to najlepši poklon.

Da li si imala veću tremu večeras ili kada je Anastasija imala prvi nastup u Parizu?

– Večeras nisam imala tremu zato što se i ona opustila. Ona je, generalno, iz nastupa u nastup sve opuštenija i sve bolja. To je sve razumljivo jer nema pevačkog iskustva kada su nastupi u pitanju. Drugačije je kada staneš, svojim imenom i prezimenom na binu ispred publike, to je odgovornost i tada nastupi pozitivna trema. Ja sam 35 godina na estradi pa je meni lako da sada govorim, ali pretpostavljam da joj nije lako, pogotovo što ima majku koja je već ostvarena. Deci poznatih roditelja je mnogo teže da naprave neki svoj pu, pogotovo ako uđu u iste vode u kojima su im se roditelji ostvarili i napravili sjajne karijere.Što se tiče Francuske, u kojoj ste bili i vi i ispratili njen profesionalni početak, nije mi bilo svejedno. Mogu ti slobodno reći, ja koja uopšte nisam tremaroš, te večeri sam pevala na Kopaoniku i uopšte nisam razmišljala o svom koncertu. Ja sam profesionalac, toliko dugo sam u poslu i ne bih dozvolila da to moja publika oseti, ali unutar svog tela sam osećala toliku sreću, neki nemir i pomešana osećanja. Kada su mi javili „gotovo je“ odahnula sam i rekla „dobro je, da danem dušom“.

Izvor kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci