Cela estrada na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića: Zavirite na ogala proslavu!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Saša Matić napravio je sinoć gala proslavu za 18. rođendan ćerke Aleksandre, na kojoj su se okupili poznati.

Aleksandra Prijović, Jana Todorović, Bojana Rajić, samo su neki od VIP faca koji su bili na veselju, dok je Anastasija Ražnatović zablistala u nesvakidašnjem izdanju. Pokupljena kosa i sako bili su dovoljni da oči prisutnih budu uprte u Cecinu ćerku, dok osmeh sa lica nije skidala.

Aleksandra Prijović, foto: Instagram

Njena koleginica Aleksandra Prijović ponela je haljinu koja je imala dubok dekolte, a sve vreme je pevala i veselila se sa ostalim gostima.

Dekoracija Saša Matić proslava, foto: Instagram

Saša nije odoleo da mezimici ne otpeva omiljene numere, a ovi momenti raznežili su sve goste. Aleksandra je na poklon od roditelja dobila film u kom su prikazana draga sećanja sa porodicom, što je oduševilo prisutne.

Saša sa suprugom Anđelom, pored Aleksandre, ima i mlađu ćerku Taru.

Saša Matić sa ćerkom, foto: Instagram

– Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek – kazao je nedavno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci