"Zaista ne postoji niko sa kim nisam u dobrim odnosima."

Ćemo: „Mene kolege obožavaju“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Naša ekipa družila se sa pevačem Ćemom, a sa njim je uvek zagarantovana zabava. Međutim, pričao nam je i o nekim ozbiljnijim temama. S obzirom na to da pevači već duže vreme odmaraju zbog epidemije koronavirusa, Amel nam je oktiro kako ono koristi svoje slobodno vreme.

„Ulenjio sam se. Sedim kući i ne znam više šta da radim, ali dobro mi dođe po neko gostovanje u emisijama kako bih razbio monotoniju. Ovo leto nije bilo radno, ali sam bio na Adi Bojani skoro 2 meseca, pa malo i u Podgorici. Iskoristio sam vreme da se družim sa morem. Ništa se pametno nije ni dešavalo“- rekao je pevač u „DeToxic“ emisiji pa dodao:

„Trenutno ne radim ništa novo, ali imam spremno sve. Suludo je sada objavljivati bilo šta dok se ne stiša sve. Kada bih sada objavio, to bi se slušalo, a kasnije kada dođu nastupi zaboravilo bi se i onda sve ispočetka. Zato smatram da treba sačekati“.

Evidentno je da Ćemo koristi svaki slobodni trenutak kako bi usavršio svoje kulinarske sposobnosti, a mi smo sigurni da dobro kuva. Takođe, on je to podelio sa svojim fanovima putem Instagrama, objavivši video u kome priprema svoj specijalitet.

Sa nama je podelio i kako se slaže sa svojim kolegama, kao i da li mu neko zamera što nekada ima oštar jezik.

„Ja sam neko koga kolege obožavaju, a zaista ne postoji niko sa kim nisam u dobrim odnosima. Ne vređam nikoga ako neko to ne izazove u meni. Ukoliko dođe do toga, ni tada ne vređam nego saopštim na malo lepši način“- otkrio je Ćemo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci