Ćerka Harisa Džinovića poručila: „Ja sam samo obična devojka, koja ima velike snove!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Ćerka Harisa i Meline Džinović, zvezda TikTok-a, Đina Džinović, otkrila je dosta detalja o svom životu.

Naime, o životu porodice Džinović javnost nije imala prilike mnogo da sazna sve do onog trenutka kada je ćerka Harisa i Meline, Đina, otvorila profile na društvenim mrežama.

U svojim videima ona je otkrila brojne detalje iz porodičnog doma na Senjaku.

Dok nije otvorile profile na društvenim mrežama, javnost nije znala kako izgledaju njen brat Kan i ona, jer ih pevač i kreatorka nisu eksponirali. Iako su roditelji bili oštri protivnici da njihova deca budu deo bilo kakvih mreža, te su to često isticali u javnosti, ipak su morali da popuste pod pritiscima dece. Upravo je to bio uvod za naredno pitanje, kada smo konstatovali da je veoma aktivna na društvenim mrežama, te da li smatra da to može da joj donese dobro.

– Ne razmišljam o tome na taj način. Na mrežama iznosim svoja razmišljanja i stavove, vrlo moguće da se to nekome ne dopada, ali postoje i mnogi kojima se dopada. Ne mislim da isključivo na tome baziram svoj dalji rad, ali dok mi je interesantno, dok ima ljudima kojima je interesantno da gledaju šta je to što ja imam da im kažem, smatram da ima smisla – iskrena je Đina i dodala:

– Rekla bih da sam samo obična devojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavna devojka – objašnjava sedamnaestogodišnjakinja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci