Čime se to bavi majka Vanje Mijatović?

Pročitajte još

Pevačica Vanja Mijatović otkrila je da je njena majka Snežana numerolog, te da se sa njom neretko savetuje, posebno kada je u pitanju posao.

Iako Vanja vodi računa o tome da majku ne opterećuje preterano zahtevima, u jednom slučaju uvek traži njenu pomoć – kada odlučuje kada će objaviti pesmu.

– Mama nikada ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana, ali gledam da je ne maltretiram puno jer ona ima puno posla – otkrila je Vanja za „Espreso“.

Osim majke, svi ostali članovi Vanjine porodice su muzičari. Sa ocem Radoslavom je dugo radila u bendu „Jež“, a njega smo imali prilike da vidimo i u takmičenju „Nikad nije kasno“.

Takođe, brat Vanje Mijatović, Vladan, je magistar džez klavira i kompozitor, a već godinama uspešno gradi karijeru u Americi.

Da je veoma uspešan i cenjen u svetu muzike svedoči i to što je svoj album „Ornament“ 2014. godine predstavio koncertom u Karnegi Holu, čuvenoj dvorani u Njujorku. Sav prihod od prodatih ulaznica donirao je narodnim kuhinjama u Srbiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci