Čuvena Ljiljana iz „Tome“ otkrila: „Na kastingu se dogodio preokret“! Paulina o biranju uloge i životu u mladosti!

Pročitajte još

Paulina Manov, koju je publika zavolela u ulozi Ljiljane Hadžipopović u filmu „Toma“, otkrila je da je sa samo 20 godina napustila porodični dom kako bi živela s glumcem Borisom Milivojevićem.

– Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kad sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću i svoj život. Imala sam potrebu za tim – rekla je Paulina.

Glumica je otkrila da je na nagovor oca završila i srednju muzičku školu, a ne gimnaziju.

– Svirala sam obou. Upisala sam srednju muzičku školu, i to teoretski odsek. Kupili su mi pijanino, jer je oboa bila četiri puta skuplja. Kasnije sam je prodala kako bih otišla s društvom u Rim. Provela sam tamo nezaboravnih 20 dana – iskrena je glumica.

U filmu „Toma“ mogla je da zaigra Zdravkovićevu četvrtu suprugu Gocu.

– Bjelu dugo poznajem, ali nikad nismo sarađivali. Kada sam dobila poziv za kasting za film „Toma“, bila je to ogromna sreća. Svi znamo da Bjela sada pravi filmove na vrhunskom nivou u svakom smislu. Dobila sam materijal za dve uloge, Gocu i Ljiljanu, i odmah nakon kastinga on je rekao da ću ja sigurno igrati jednu od te dve uloge. On je mislio da mi da ulogu Goce, a ja sam htela Ljiljanu – ispričala je glumica za „Kurir“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci