BAJAGA ISKRENO O PESMI " KADA HODAŠ "

Da li je Zdravko Čolić odbio da snimi ovaj veliki hit ? Bajaga nam otkriva šta se desilo i da li mu je krivo što ga Zdravko nije otpevao.

Da li je Zdravko Čolić odbio da snimi ovaj veliki hit ? Bajaga nam otkriva šta se desilo i da li mu je krivo što ga Zdravko nije otpevao.

Pročitajte još

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pesmu „Kada hodaš“ odbio jer nije prepoznao hit, Momčilo Bajagić Bajaga je otkrio da je istina o tome potpuno drugačija.

Momčilo Bajagić – Bajaga en.wikipedia.org

„Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme „Kad hodaš“. Ja sam imao jednu, iskreno, slabiju verziju koju sam mu prvo ponudio i koju on nije prihvatio“, ispričao je Bajaga i dodao:

„Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u Rbiljoj čorbi i mi smo mu doneli tada četiri stvari: ‘Tvoje oči’, ‘Afriku’, ‘Kad hodaš’,.. iskreno, ja nisam dobro završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju, kao što nije ni Čola“, iskreno je odgovorio legendarni muzičar. On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

Zdravko Čolić nezavisne.com

„To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesme, uvek možeš i ti da je otpevaš“, ispričao je Bajaga u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji, gde je otkrio i kako je zbog Riblje čorbe upisao nuklearnu fiziku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci