Da li su se Sale Tropiko i Jovana Pajić pomirili?

Pročitajte još

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rešili su da stave tačku na dugogodišnji brak, a o tome su svi mediji brujali mesecima.

Njih dvoje su se venčali 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vreme bila veoma popularna.

Koncept emisije bio je takav da se tri mlade takmiče za vrednu nagradu, a sve idu jedna drugoj u goste na venčanje. Na kraju se vrši ocenjivanje, a ona koja je imala najviše poena je bila pobednica.

Ceremonija venčanja Saleta i Jovane počela je tačno u 15.30 časova, a mladenci su ispred crkve zaigrali uz pesmu “Jovano, Jovanke”. Građanski brak sklopili su istog dana, u jednom prestoničkom restoranu gde su organizovali slavlje. Mladoženjini gosti su iz Leskovca došlo okićenim autobusom, a Jovana je odlučila da uzme prezime svog muža, ali je istakla da će se u javnosti i dalje predstavljati svojim.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci