[acf field="pre_title"]
IMAO JE JASNU PORUKU

Dado Glišić: „Na žalost, spadam u rizičnu grupu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevač Dado Glišić oglasio se putem društvene mreže Instagram obavestivši fanove i publiku kako je pozitivan na koronavirus i uputio im jasnu poruku da se čuvaju. Ekipa Toxic portala kontaktirala je pevača kako bi mu poželela brz oporavak, a on nam je otkrio kako se oseća i koji su mu simptomi.

„Od simptoma imam visoku temperaturu, groznicu i otežano disanje. Nažalost, spadam u rizičnu grupu jer imam astmu. Videćemo kako će se sve odvijati, ali apelujem na sve ljude da se čuvaju, posebno oni koji imaju hronična oboljenja“-rekao je Dado za Toxic portal.

Dado Glišić
Screenshot Instagram/dado_glisic

S obzirom na situaciju u zemlji zbog epidemije koronavirusa, većina njegovih kolega manje radi. Skoro svi smatraju da vlada kriza na muzičkoj sceni, a Dada smo pitali kakvo je njegovo mišljenje na tu temu.

Pevač nam je rekao da je i on vreme provodio u studiju, vredno radio na svojoj muzičkoj karijeri, snimajući nove pesme, imao u planu i snimanje spotova, ali da sada prvenstveno želi da mu se zdravstveno stanje poboljša, a tek onda će se vratiti svom poslu i ostvarivanju planova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci