[acf field="pre_title"]
Ljutito

Dan sa Cakanom: novi spot, interesantan stajling, ali i Dua Lipa

Cakana izrevoltirana postupcima Dua Lipe
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Dragica Radosavljević Cakana ovih dana snima novi spot za dobro poznatu pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“ i ne krije veliko zadovoljstvo zbog toga.

Srpkinja je mene rodila

Naime, pevačica se u spotu pojavljuje u posebnoj kreaciji poznatog kreatora Bate Spasojevića, tačnije u dugoj beloj haljini koja na sebi ima fresku Belog anđela.

Novi spot Cakane

Dok su mnogi ostali u čudu, što je izabrala baš takav stajling, Cakana kaže:

„Ne znam zašto se mnogi nešto čude. Volim svoju zemlju, patriota sam, ali i vernik. Čim sam videla ovu haljinu odmah sam je uzela, ali to nije sve. Uzela sam jednu i u crnoj boji, da mi se nađe. Snimam spot za pesmu koja je jako poznata i koja ima težinu.“

Kako je i Jelena Karleuša u stilu mudrog diplomate odreagovala, ali i druge naše poznate ličnosti, tako je i Cakana imala šta da poruči Dua Lipi:

„Strašno me nervira sve što se dešava ovih dana. Ko je jedna Dua Lipa da komentariše i uopšte piše bilo šta na temu Kosova. Neka ide dole, neka šeta po svojoj granici, nas neka ostavi na miru.“- kaže Cakana za portal Toxic. Šta je još rekla uskoro ćete imati priliku da pogledate u našoj „DeToxic“ emisiji.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci