Ljutito

Dan sa Cakanom: novi spot, interesantan stajling, ali i Dua Lipa

Cakana izrevoltirana postupcima Dua Lipe

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Dragica Radosavljević Cakana ovih dana snima novi spot za dobro poznatu pesmu „Srpkinja je mene majka rodila“ i ne krije veliko zadovoljstvo zbog toga.

Srpkinja je mene rodila

Naime, pevačica se u spotu pojavljuje u posebnoj kreaciji poznatog kreatora Bate Spasojevića, tačnije u dugoj beloj haljini koja na sebi ima fresku Belog anđela.

Novi spot Cakane

Dok su mnogi ostali u čudu, što je izabrala baš takav stajling, Cakana kaže:

„Ne znam zašto se mnogi nešto čude. Volim svoju zemlju, patriota sam, ali i vernik. Čim sam videla ovu haljinu odmah sam je uzela, ali to nije sve. Uzela sam jednu i u crnoj boji, da mi se nađe. Snimam spot za pesmu koja je jako poznata i koja ima težinu.“

Kako je i Jelena Karleuša u stilu mudrog diplomate odreagovala, ali i druge naše poznate ličnosti, tako je i Cakana imala šta da poruči Dua Lipi:

„Strašno me nervira sve što se dešava ovih dana. Ko je jedna Dua Lipa da komentariše i uopšte piše bilo šta na temu Kosova. Neka ide dole, neka šeta po svojoj granici, nas neka ostavi na miru.“- kaže Cakana za portal Toxic. Šta je još rekla uskoro ćete imati priliku da pogledate u našoj „DeToxic“ emisiji.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci