Dara Bubamara: „Imam divnog bivšeg muža i divnog dečka!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Dara Bubamara, nedavno je otkrila koliko je trenutno srećna u životu, kao i to da joj je njen sin Kosta najveće bogatstvo i koliko je ponosna na njega.

– Svaki put kad idemo zajedno on me onako zagrli i kaže: „Mama, Bože, vidi koliko sam viši od tebe“, ja kažem: „Hvala Bogu da si viši, mama bi želela da budeš i dva metra!“ Presećna sam kakav je, hvala Bogu. I ja kažem – to je sve od Boga – rekla je pevačica, pa je dodala:

– Kako radiš u životu, tako ti se vraća. Moja najveća sreća je da imam divnu porodicu, divnog bivšeg muža, divnog dečka, divnog sina, publiku koja me prati – ponosno ističe Dara.

A onda se Dara osvrnula i na to zbog čega je njen trenutni izabranik Marko, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Toni, ne prati na njenim nastupima:

– On je potpuno drugi tip, voli da trenira, ima puno svojih obaveza, legne ranije, nešto ne voli klubove što je meni okej. Ne meša mi se u posao, ja se njemu ne mešam u posao, ali zato smo uvek zajedno na odmorima. Kad neko hoće, kad neko želi može da nađe vremena svaki dan – ispričala je Bubamara, u emisji „Premijera“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci