Dara Bubamara o incidentu sa aerodroma

Pročitajte još

Dara Bubamara tukla se s muškarcem na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Incident se dogodio u sredu u 13.30, pre ukrcavanja na let za Tivat.

– Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: „Sledeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!“ Očigledno su se njih dvoje sreli i pre aerodroma, izgleda da je Dara „isekla“ tog lika u saobraćaju, pa je on poludeo kad ju je opet sreo – priča jedan od očevidaca.

 

Pevačicu je ta psovka isterala iz takta, zaletela se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra!

– Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga… On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao – priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

– Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo videli.

Pozvali smo popularnu pevačicu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Tačni je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovek me je izvređao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije – rekla je Dara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci