Darin dečko iznajmio stan u Monte Karlu, komšija joj Đoković!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mladi biznismen našeg porekla koji već pet godina živi u Monte Karlu je toliko zaljubljen u Daru Bubamaru, da je na godinu i samo zbog nje iznajmio stan u zgradi u kojoj živi Novak Đoković kada boravi u kraljevini. Tu, inače, malo ko može tek tako da iznajmi ili kupi nekretninu, ali on je dao sve od sebe – pa i više, s namerom da je impresionira.

Dara je, podsećanja radi, nedavno navodno prekinula vezu sa Markom Dujakovićem Tonijem, ali opet našla mlađeg dečka.

Trenutno, prema pisanju „Kurira“, nalazi se u Dubaiju, a nakon odmora će odmah otputovati kod izabranika. Prema daljim navodima, kako trenutno prolazi kroz težak životni period zbog smrti oca, nova ljubav čini sve samo da joj izmami osmeh na lice. Izvor tvrdi da se, „mali zaljubio kao nikada i da, iako je bio s brojnim poznatim svetskim devojkama, uglavnom starijim, ni do jedne mu nije stalo koliko mu je sada stalo do Dare“.

Toni i Dara Bubamara
Toni i Dara Bubamara, foto: Instagram

Na odmoru, navodno ju je dočekao organizovani prevoz, najskuplja soba, kao i cveće, šampanjac, slatkiši. Sa druge strane, u Monte Karlu zbog sina i poslovnih obaveza neće moći da provodi previše vremena, ali će svakako uživati u luksuzu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci