Darko Lazić: „Barbara će biti jedina žena sa kojom ću imati svadbu!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Darko Lazić iskreno je govorio o ljubavi sa Barbarom Bobak o kojoj se mnogo priča, a onda je najavio i svoju prvu veliku svadbu.

– Obećao sam sebi da više neću da komentarišem ništa što se tiče bivših partnerki. One su te koje me u javnosti predstavljaju kao neodgovornog oca, kockara i raspalu pijanicu, ja to ne radim. Nikada nisam išao okolo i pričao ružno za bivše. To nije moj stil, pogotovo što ne bih nikada ružne reči pričao za majke moje dece. Barbara je neka druga priča. Poklopili smo se u svemu, valjda se na meni vidi sreća?! Ona je devojka koja nije ljubomorna, ima jak karakter i verujte mi da ne postoji stvar koju bih u našoj vezi promenio. Mogu da kažem, s ove tačke gledišta, da je ona žena s kojom planiram decu i brak. Daće Bog da jednog dana napravimo svadbu, verujem da i ona misli isto pošto sam rešio da se oženim – rekao je Darko kroz smeh, pa dodaje:

– Svi znaju da sam bio u braku, kao i u vanbračnoj zajednici, ali nikada ni s jednom nisam pravio svadbu, sada hoću. Ako Bog da, da sve ostane ovako, Barbara će biti jedina žena s kojom ću napraviti veliku svadbu – ispričao je Lazić, za „Republiku“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci