Darko Lazić i Anid Ćušić snimaju duet: “Klošar ili gospodin?”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Darko Lazić, od samog početka svoje karijere dobro je prodrmao kako našu, tako i regionalnu estradu i samim tim postao jedan od najtraženijih pevača.

Istrajno gradi karijeru svih ovih godina i nije neko ko će izdati pesmu po svaku cenu. Trenutno radi na novoj duetskoj pesmi sa svojim mlađim kolegom iz “Zvezda Granda”, Anidom Ćušićem, a u intervjuu za emisiju “DeToxic“, otkrio nam je kako se dogodila upravo ova saradnja.

– Anid je momak koji je jako talentovan. Imam par mlađih kolega koje jako poštujem i volim, a upravo je on jedan od njih. Prvenstveno je dobar čovek, momak i izvanredan pevač – istakao je Darko i dodao nešto više o pesmi koju nam pripremaju:

– Naša nova pesma se zove, tačnije, još uvek ne znamo tačan naziv, ili je klošar ili gospodin. Radi se o tome da je čovek zaljubljen, da je bio veliki gospodin, uspešan biznismen i da mu je ona sve uzela, i da je od gospodina došao do klošara, što i nije daleko od istine, to se često dešava.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci