Darko Lazić napokon priznao: “Istina je, nisam više sa Marinom!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Popularni pevač Darko Lazić potvrdio je da više nije u emotivnoj vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

Već nekoliko meseci spekuliše se o Darkovom i Marininom odnosu, a šuškalo se da je Gagićeva pre nekoliko meseci napustila Lazića. Međutim, on je tada to demantovao, navodeći da se jeste posvađao sa Marinom, ali da ga nije napustila.

– Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi – rekao je u maju Lazić za Telegraf JETSET.

Međutim, svega mesec dana kasnije, Darko je potvrdio da više nije sa Marinom.

– Više nisam sa Marinom, nismo više zajedno – rekao je kratko Darko za Telegraf Jetset, nakon čega je dodao da trenutno više ništa o tome ne može da kaže.

Marina je prethodnog dana, 8. juna, izjavila sledeće:

– Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar – izjavila je juče Marina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci