Darko Lazić o raskidu sa Marinom: “Ugasila se ljubav, sve je to život!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Nakon što su i Darko Lazić i Marina Gagić stavili tačku na vezu i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da su prekinuli veridbu, Lazić je otvorio dušu, pa je otkrio šta je to što je zapravo razlog razlaza. Pevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

-Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je za Srpski telegraf, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

-Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja – kaže Lazić, a na pitanje zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva.

-Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci