[acf field="pre_title"]
VREDNO RADI

Darko Lazić sa kumom pokreće novi biznis

"Osnovali smo firmu koja se zove "Žetinić gradnja", pa nam je odmah na početku dobro krenulo"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zbog posledica koje je donela pandemija koronavirusa, mnoge naše poznate ličnosti su odlučile da se upuste u nove poslovne projekte. Među njima je i pevač Darko Lazić. Naime, on je sa svojom kumom Andreanom Čekić pokernuo novi biznis, pa je tako otvorio firmu koja se bavi izgradnjom luksuznih objekata po Srbiji. U jednom intervjuu je otkrio neke detalje.

„Otkako je počela epidemija koronavirusa sa kumom sam slučajno došao na ideju kako da pokrenemo biznis od kog možemo da zarađujemo i u vreme krize. Osnovali smo firmu koja se zove „Žetinić gradnja“, pa nam je odmah na početku dobro krenulo. Bogu hvala, nisam se rasipao dok je trajao najjači talas korone, pa moja porodica i ja imamo za hleb i sve što nam treba. Evo i ovaj posao je, na sreću, krenuo dobro. Na Kopaoniku u ovom trenutku naša firma zida apartmane, a ja obilazim radove dva-tri puta mesečno. Poslednji put sam bio na gradilištu kad sam se na Kopaoniku odmarao sa sinom i Marinom, a uskoro ću opet tamo“- rekao je Darko za „Srpski telegraf“ i dodao:

„Raduje me činjenica da smo angažovani na nekoliko lokacija. Radi se i gradi, a ovaj poduhvat na Kopu će da nas košta oko 300.000 evra. Nije mala suma, ali će sve to da se isplati kad se završe radovi.“

Podsetimo, pevač je nedavno proslavio tri godine ljubavi sa svojom verenicom Marinom Gagić, pa je tim povodom ekskluzivno govorio za naš Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci