[acf field="pre_title"]

Darko Lazić: „Teško mi pada što praznike provodim bez oca“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Folker Darko Lazić nedavno je doživeo veliki gubitak kada mu je otac Milan preminuo. On će ove godine prvi put dočekati praznike bez tate, a pevač kaže da mu najteže pada to što će Badnje veče i Božić dočekati bez stuba njihove porodice.

-Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili. Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada – ističe Darko za Objektiv.rs.

Darko se nakon smrti oca vratio uobičajenom načinu života, a mnogi su mu zamerili što objavljuje fotografije na Instagramu. Međutim, Lazić za njih ima oštar odgovor.

-Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem – istakao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci