DARKO LAZIĆ ZAKAZAO VENČANJE SA BARBAROM!

Pročitajte još

Folk pevač Darko Lazić ističe da njegova devojka Barbara Bobak poštuje ove neobične praznične rituale i da je to jedan od razloga što će u maju da se oženi njom.

– Osoba koja je sa mnom u vezi mora da se navikne na tradiciju koju praktikujem za naš najradosniji praznik. Barbari to ne smeta i podržava me u svemu. Od svih praznika najviše volim i poštujem Božić i to se nikada neće promeniti – priča Lazić za Republiku.

Folker odmalena poštuje sve tradicionalne običaje.

– Još kao mali naučio sam da idem u šumu po badnjak. Obavezno ponesem i neko vino, da mi se nađe usput. Za Badnji dan sa društvom kuvam rakiju i pečem ribu na talandari, a istovremeno okrećemo prase koje ćemo jesti na Božić – ispričao je Lazić koji je ovaj Božić proslavio u Barbarinom društvu.

Njih dvoje će vezu ozvaničiti u maju i napraviće veliku svadbu.

– Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo – kaže folker i dodaje da će njihova svadba trajati dva dana:

– Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci