OGROMAN USPEH NOVOG ALBUMA SAŠE MATIĆA!

Deset miliona za sedam dana, a OVE pesme publika OBOŽAVA!

Najveće interesovanje javnosti izazvala je pesma „Čujem da se ovih dana razvodiš“ koju je pevač snimio za petu sezonu popularne serije „Ubice mog oca“, a potom i za duetsku pesmu sa hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom, „Ti i ja“.

Pročitajte još

Od izdavanje albuma „Dva života“ prošlo je sedam dana, a muzička zvezda Saša Matić beleži rekordnu posećenost i gledanost na njegovom zvaničnom „Youtube“ kanalu. Naime za ovo vreme album je doživeo veliku popularnost u javnosti, te je za samo sedam dana muzički projekat Matića preslušan preko 10 miliona puta. Trinaest pesama, od kojih su jedanaest novih svakodnevno beleže na hiljade slušanja, čemu svedoči podatak da publika voli nove pesme koje je pevač objavio na jubilarnom desetom albumu povodom dvadeset godina profesionalne karijere.

Najveće interesovanje javnosti izazvala je pesma „Čujem da se ovih dana razvodiš“ koju je pevač snimio za petu sezonu popularne serije „Ubice mog oca“, a potom i za duetsku pesmu sa hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom, „Ti i ja“.

U toku jučerašnjeg dana Saša je održao konferenciju u Sarajevu, gde je su mediji sa nestrpljenjem isčekivali pojavljivanje Matića. Jedno od pitanja je bilo zbog čega se pevač u godini kada su njegove kolege sme manje izdavali albume, odlučio na ovakav poduhvat, Saša je izjavio:

– Imao sam važan datum, a to je dvadeset godina profesionalne karijere. Smatram da ljudi koji se bave muzikom na nekoliko godina moraju da izdaju album, kako bi svojoj publici ponudili nešto novo. Mene nije zanimalo da izdajem singlove, već verujem da sam uradio pravu stvar kada sam izdao album. Mada vidite, publika sluša pesme, svakim danom je sve veći broj pregleda. Verujem da sam uradio najbolju moguću stvar sada i da je ovo jedan lep poklon za moju publiku pred predstojeće praznike – izjavio je Matić, a prenose bosanski mediji.

Prema podacima sa najveće muzičke platforme pored Srbije, najveća slušanost albuma „Dva života“ je u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, a potom u Crnoj Gori i ostalim državama sa prostora EX-YU.

Prijatelj novog albuma „Dva života“ Saše Matića je kompanija Telekom Srbija. Spotove i artworkove na albumu „Dva života“ radili su Video Production TOXIC ENTERTAINMENT™️.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci