[acf field="pre_title"]

Posni namaz za Badnji dan

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milijana Šarac
Milijana Šarachttp://www.stepup-nutrition.com/
Spec. struk. nutricionista dijetetičar

Potrebni sastojci:

50g tunjevine
20g senfa
Praziluk po želji
Beli luk po želji

Način pripreme

Potrebno je koristiti tunjevinu u sopstvenom soku ili tunjevinu u slanom rastvoru. Tunjevinu prvo ocedite, praziluk i beli luk operite i očistite. Nakon toga, sve sastojke zajedno sa željenim začinima stavite u blender i miksajte. Ukoliko želite ređu masu dodajte još senfa ili vodu.

Ovaj namaz se preporučuje svim osobama bez obzira na telesnu masu kao doručak ili večera.

Tunjevinu uvek koristite u vodi nikad u ulju, oligo masne kiseline zbog kojih je riba toliko zdrava rastvorljive su u uljima, nakon nekog vremena te masne kiseline pređu u ulje, većina ljudi ulje baca (što je i poželjno zbog kalorija i nije vam potrebna ta količina masti u ishrani) sa uljem bacite sve ono najbolje iz ribe. Zbog toga preporučujemo ribu u vodenom rastvoru.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Milijana Šarac
Milijana Šarachttp://www.stepup-nutrition.com/
Spec. struk. nutricionista dijetetičar

Povezani članci

 

Najnoviji članci