Đole Đogani otkrio: „U filmu sam pokazao ko je Anabela, psiholozi bi odmah procenili dijagnozu!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nedavno je Anabela Atijas izrazila nezadovoljstvo scenom u kojoj je prikazana u filmu densera i njenog bivšeg devera Đoleta Đoganija, pod nazivom „Život i scena“, rekavši da joj je „žao što nije dobila malo priznanje“.

Đole je sada za „24 sedam“ prokomentarisao njene rečii otkrio pravu istinu iz tog perioda, kada ona zapravno nije zvanično bila pevačica sastava, niti Gagijeva devojka.

– U tom segmentu sam prikazao Gagija i njegov najbolji koncert, početak njegove karijere. Ona na mojim snimcima, u mom životu, više od toga nije ni postojala. Imao sam od tada pa nadalje određeno mišljenje o budućoj ženi mog brata i zato sam bio uvek distanciran znajući, pretpostavljajući da će jednog dana da bude ovako kao što je i bilo. Ona je tada sa samo 20, 21 godinu koliko je imala, pokazivala to – rekao je Đole i dodao:

– Znači Anabela iz tog vremena i danas, je isto. Samo što je sada mnogo, mnogo zrelija i zna šta radi, a tada je bila mlada, pa možda i nije. A druga stvar, to što je Gagi nije najavio, šta to znači? Ja nisam pričao: „To bi bilo to, dragi moji, sa vama je bio ovaj, onaj, basista…“, pa nismo mi bend! „A pevala je moja žena Slađana Đogani!“ Niko ne predstavlja svoju pevačicu. Je l neko predstavlja pevačicu u „Zani“? Čemu to „dranje“ na čoveka tada, mogla si to da uradiš kasnije. Svako normalan će da sudi na svoj način, a ona naravno, pošto je takva kakva jeste, svi je znamo… Psiholozi bi odmah procenili dijagnozu – ispričao je denser.

Đogani je zatim objasnio spornu situaciju u kojoj se Anabela buni na bekstejdžu što je Gagi nije predstavio na bini kao pevačicu, što je zabeleženo i na kameri.

– Prvo, ovaj film govori o istini. Pročitao sam da je neko napisao „Kako je Đogani prikazao Anabelu“, ali ne, ja sam pokazao. Izvolite, ovo je Anabela. Nisam ja rekao to što je ona rekla ili uradio šta je ona uradila. Snimak, autentičan, dokumentarni, nisam to ja ni snimao, već moj stariji brat, koji je tada bio zadužen za snimanje. Mi smo snimali sve i svašta i ne znajući da ćemo jednoga dana da snimamo i dokumentarac. Posle trideset godina – završio je Đogani.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci