[acf field="pre_title"]

ĐORĐE DAVID BESAN ZBOG NAVODNE AFERE: „SVE SU MI SMESTILI!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Oko rokera Đorđa Davida, podigla se velika prašina zbog navoda u kojima Mirjana Popović tvrdi da je od njega dobijala poruke eksplicitnog sadržaja.

Đorđe David je besan kada je čuo optužbe na svoj račun, ali kaže da je zbog ovoga delimično i sam kriv.

– Moja greška je što privatno sve oslovljavam sa „sunce“, „ljubavi“, „srećo“ što je moj pozdrav: „Ljubim te“. Jednostavno sam takav čovek i tako komuniciram i sa ženama i sa muškarcima – rekao je Đorđe, tvrdeći da mu je sve namešteno.

– Jako ružan osećaj, nikad mi se u životu ovo nije desilo. Naravno da će ljudi uvek poverovati navodnoj žrtvi, a ko je ona? Ja ću ići do kraja, moraće da se pojavi na sudu likom i delom. Ozbiljna mi je šteta naneta. Čak i da nisam deo „Zvezda Granda“, jer nikad u životu sebi ovako nešto ne bih dozvolio. Strašno se osećam, jadno zbog svega jer sam apostrofiran i jako mi je krivo što sam ispao zelen posle toliko godina karijere – istakao je roker.

– Ogromna je šteta. Moja Ana je žena koja radi potpuno drugi posao i nema veze sa estradom. Njoj sigurno neće biti prijatno na radnom mestu, druga stvar imam žensko dete. Šteta je napravljena što se nalazim žargonski rečeno u zverinjaku. U stolici sa svim tim ljudima gde ocenjujemo neke mlade ljude. To je stvar koja ide ka tome ne samo da diskredituje mene, nego preko mene diskredituje taj šou program. To je krenulo još od prošle sezone, ali ovoga puta su se kola slomila na meni – rekao je on, za „Grand Magazin“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci