[acf field="pre_title"]

Đorđe David iskren: „Pre bih ručao sa Cecom nego sa Jecom!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Đorđe David otkrio je pojedinosti iz svog privatnog života, ali i progovorio o aktuelnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, ali i tome kako se Ceca Ražnatović, kao nov kolačić uklopila u već uigranu ekipu.

– Ja ne ulazim u svađu drugo dvoje ljudi. Mislili smo da imamo formu koja je bezgrešna, fudbalski tim poput Barselone i da će odlazak „Ronalda” biti strašno zeznuta priča. I onda se pojavi Ceca koju možete nazvati „Mesi”, koja donosi potpuno drugu boju i onda saznaješ koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 odsto otkako je došla Ceca – govorio je Đorđe i nastavio.

– Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje. Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnezdo. Predrasude su najgora stvar koja čoveku može da se desi. Uz osmeh su me i Jelena i Ceca razoružale – govorio je Đorđe u emsiji „Red zone“.

U jednom delu emisije, voditeljka je upitala Đorđa Davida sa kime bi radije otišao na ručak, a u opticaju su bile Jelena Karleuša, bivša članica žirija „Zvezda Granda” i Ceca Ražnatović, rokerova sadašnja koleginica iz pomenutog talenat šou programa, a muzičar je izabrao Cecu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci