Đorđe David: „Želim da vidim kako Svetlani radi mozak, mi smo u zverinjaku!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularni roker Đorđe David, godinama je stalni član žirija „Zvezda Granda“ i sada je bio šokiran kada je saznao da će mu nova koleginica biti Svetlana Ceca Ražnatović.

Đorđe je, s druge strane, veoma znatiželjan i želi da zna kako će se Ceca snaći u ulozi člana žirija:

– Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predsrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dve sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavoleo najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju – rekao je roker i dodao:

– Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zverinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gde me je posle bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovde je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zverinjaku – istakao je Đorđe David.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci