Array

Đus: “Rijaliti je moja ružna prošlost”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Reper, Ivan Ivanović Đus, svojevremeno je učestvovao u nekoliko rijaliti programa, a pored muzike rešio je da postane i voditelj. Naime, on je ispričao kako je završio sa učećem u rijaliti formatima i otkrio da će se posvetiti nekim novim poslovnim izazovima.

– U celom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri meseca primam platu na mesečnom nivou i super mi je. Lepo mi ide (smeh). Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu – kaže Đus, te ističe da je promenio i stil života, te suzio krug prijatelja.

– Dosta sam promenio razmišljanje i mišljenje o svemu. Čak sam suzio i krug prijatelja i viđam se s ljudima koji mi prijaju – priča reper za Nova.rs.

Reper kaže da od početka situacije sa koronavirusom izbegava da boravi u Beogradu i da dosta vremena provodi sa porodicom u selu.

– Stalno sam na selu. Kad imam obaveza, onda budem u gradu radnim danima, pa vikendom odem i opustim se. Ali, sve više idem ka nekom mirnijem životu i to mi prija – ističe je Đus.

 

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci