[acf field="pre_title"]

Dragana Mićalović uživa u Crnoj Gori!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Dragana Mićalović podelila je na Instagramu fotografiju iz Crne Gore na kojoj ona izgleda vrlo doterano i sofisticirano.

Ona je napravila nekoliko fotografija iz različitih uglova na kojima je pored njene lepote bila upečatljiva i njena odevna kombinacia. Glumica se odlučila za vrlo zanimljivu haljinu svetlonarandžaste boje koja na sebi ima tufnice u belo boji.

 

 

Zanimljivo je i to da je haljina skroz zatvorena pa je deo oko vrata bio dizajniran tako da ima ulogu polu-rolke, ali interesantni su bili i rukavi na ovom komadu. Oni su zapravo kratki i imaju zanimljive dugmiće sa strane. Takođe su na haljini tako krojeni da imaju ulogu puf rukava.

 

 

Uz kompletnu kombinaciju ona je odlučila da ukombinuje i zlatni nakit pa je tako ponela decentne minđuše, sat i ogrlicu.

Takođe, posebno su upečatljive bile i bele patike koje odabrala da ponese uz ovu kombinaciju, a koje su se fantastično uklopile uz nijansu njene haljine, ali i uz tufnice na njoj. Podsetimo da su Dragani kako i sama ističe najveća podrška na putu ka glumačkoj karijeri bili joj sestra Sloboda i zet Vojin Ćetković.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci