Dragana Mirković: „Kada sam ljuta bolje da mi se svi sklanjaju sa puta!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Dragana Mirković gostovala je kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži šou“. Iza nje je bogata karijera, a sada se tokom razgovora sa domaćinom emisije prisetila svojih početaka, a potom i osvrnula na današnje popularne pevače.

Naime, ona smatra da je danas teško napraviti zvezdu koja će dugo opstati na sceni .

– Mnogo je teško da se sada napravi zvezda koja će dugo trajati, ima mnogo dobrih i fenomenalnih pevača, možda i boljih nego u moje vreme. Nisu ni imali mogućnosti, osim ako te neko ne pronađe od nekud i ne probije na estradu. Ne postoji taj momenat koji stvara veliku zvezdu više. Ima dosta mladih pevača. Mnogo volim Tanju Savić, Radu Manojlović, Maju Berović – kaže Dragana, pa dodaje:

– Ima i dobrih pesama, ja uživam u novoj muzici, meni je sve lepo. Mnogo je teško iznenaditi publiku posle 37 godina, to je mnogo lepo, polazi mi za rukom – priča Dragana.

Svi je znaju kao uvek pozitivnu, a pevačica tvrdi da ima i onu drugu stranu, kada se ona iznervira.

– Opasna sam kada se iznerviram! Jako sam trpeljiva, opraštam, trpim, a onda kada dođe ona žuta minuta, preporučujem im da se sklanjaju. Nemam arsenal psovki, ali najpre izbrišem čoveka. Puštam, trpeljiva sam, onda ta osoba nije vredna mene, ako nastavlja da greši – ispričala je Dragana u pomenutoj emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci