Dragana Mirković za Toxic: „Odbila sam da se pojavim u filmu Žan Klod van Dama!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Dragana Mirković, dugo nije bila prisutna u medijima, a o njenom životu i muzičkoj karijeri ima toliko pozitivnih stvari, da se o tome danima može govoriti.

Nas je zanimalo da li je možda razmišljala da u skorije vreme snimi film o svom životu, jer bi ljudi to i te kako voleli da znaju i čuju kako je biti ona.

– Ni slučajno. Neko bi na mom mestu svašta radio, ali ja nisam zainteresovana, jer sam u takvoj mogućnosti. Ja sam mogla i da s mnogim svetskim zvezdama snimim pesmu i da se pojavim u Van Damovom filmu, ali ja sam sve to odbila – iskrena je bila Dragana, a nas je iznenadilo, te smo je upitali zašto je njega odbila?

– Meni je on nudio da se pojavim u njegovom filmu, ali meni to ne pada na pamet, jer smo mi smo prijatelji, ne želim da tu mešam posao, niti da koristim tu priliku. Rekla sam mu to otvoreno. Ponudio mi je i jednu pesmu na francuskom da snimimo zajedno, i dan-danas imam to u telefonu, ali sam mu rekla da nema šanse. Ne znam ni da se smejem na francuskom, a kamoli da pričam. On je to želeo zbog mene, njemu to apsolutno ne treba. Ja ne želim to da iskoristim. Sve što sam rekla, za to imam i dokaze – završila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci