„Aman ženo, trebalo bi da idemo kući, svanulo je“: Dugoočekivani koncert Zorice Brunclik, haos u najavi!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Najveća zvezda domaćeg folka, Zorica Brunclik, bila je prva koja je otkazala svoj koncert na početku pandemije koronavirusa, prošle godine.

Svi obožavaoci hitova koje je tokom višedecenijske karijere izvela ova diva, poput „Ne dam ovo malo duše“, „Avlije“, „Kada bi me pitali“, „Košava“, „A tebe nema“ i mnoge druge numere koje su obeležile njenu karijeru, nadaju se da će uskoro moći da čuju na muzičkom spektaklu, koji ona priprema.

Pevačica ne krije uzbuđenje i iskreno priželjkuje da se za mesec održi njen dugo najavljivani koncert, koji je već tri puta do sada otkazan.

– S obzirom na to da smo tri puta pomerali datum, iskreno se nadam. Želim da se nadam, da će 21. april ove godine ponovo biti u opticaju za moj koncert, sa jednim dodatkom – godina posle – rekla je Zorica.

Takođe nam je otkrila i da je za svoju vernu publiku pripremila i novu pesmu, koju će premijerno predstaviti na koncertu, ako se za to ukaže prilika.

– Upravo smo u studiju, i ja se iskreno nadam da će 21. april ove godine biti aktuelan i da neće biti – dve godine posle.  Na koncertu će to biti iskoračenje, da je nešto novo, da i mene to ponese. Svako ko dođe na koncert, mislim da će reći: “Aman ženo, trebalo bi da idemo kući, svanulo je”, koliko sam poželela da pevam – bila je iskrena Zorica.

Njena publika nestrpljivo očekuje novu numeru, a ona je za sam kraj našoj ekipi “DeToxic” emisije, otpevala stih pesme, koja će uskoro ugledati svetlost dana:

– Ono što je najbitnije, jeste da vam se pesma dopadne, da vam ostane u ušima, da odete kući i da možda niste odreagovali na prvu, drugu, a onda se probudite trećeg, četvrtog jutra i kažete: “Znaš li da te duša sanja” – otkrila nam je folkerka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci