[acf field="pre_title"]

Dušica Grabović dominira u beloj haljini! Pažnju nam je privukao jedan detalj!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Dušica Grabović se danima unazad nalazi u srcu skandala i dok se druge osobe iz javnog života koje su upletene u isti trude da se prikažu u smernijem i mirnijem svetlu nego dosad, ona radi potpuno drugačije.

Naime, Dušica je na društvenim mrežama objavila fotografiju u izazovnoj haljini ispod koje, sasvim očigledno, ne nosi donji veš, što je izazvalo pravu bujicu komentara.

– Kraljevska je stvar činiti dobro,a slušati o sebi loše – poručila je uz ovaj prizor Grabovićeva koja ostaje pri svom stavu da nema ama baš nikakve veze sa organizovanjem elitne prostitucije, kao što se piše u medijima već nekoliko dana.

Dušica Grabović
foto: Instagram printscreen

Podsetimo, pevačica je u toku današnjeg dana, prilikom prvog televizijskog gostovanja nakon skandala, istakla da poznaje pojedine aktere cele ove priče koji su završili iza rešetaka, ali da je sa njima razgovarala isključivo o ugovaranju nastupa.

Kada je reč o spornom audio snimku u kom je moguće čuti dogovor između nje i izvesnog Nikole iz Švajcarske, Dušica ističe da su pregovarali o nastupu, odnosno da se na to odnosi njegova rečenica da je Grabovićeva „u priči“, kao i da to „radi celu noć“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci