ISKRENA

Dušica Grabović: Šarane, hoću da mi napraviš hit!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Dušica Grabović gde god da se pojavi pleni svojim izgledom, a kada dođe u teretanu da vežba ni muškarci, ali ni žene ne ostanu ravnodušni na njen izgled. O tim slatkim mukama, pevačica je pričala u „DeToxic“ emisiji. 

-U teretani dok vežbam prilaze mi i muškarci i žene. Ja ne vodim računa da dok sam u svlačionici da li mi se vide grudi ili ne. Kada sam gola i presvlačim se, žene me pitaju da li smeju da mi pipnu guzu i grude. Valjda žele da vide da li su prave, meni to ne smeta. To je sve do genetike i mog vežbanja – otkrila je Dušica.

Pošto je u dobroj formi pričala nam je i da ima crni pojas u karateu, ali da do sada nikada nije morala da primenjuje silu. Kaže da je diplomata, vaga u horoskopu, i da se trudi da sve neprijatne situacije reši razgovorom. Nije agresivan tip i ako ne može verbalno da pobedi, povlači se. Ipak, pre nekoliko godina Dušica se takmičila u borilačkim veštinama i tada je morala stvari da rešava silom. Ipak, zbog povreda i dva puta polomljenog nosa, povukla se i vratila muzičkim vodama.

Pošto nije idealno vreme za objavljivanje novih pesama, Grabovićeva svoj novi singl čuva.

-Još od marta čuvam svoju novu pesmu. Da nas koronavirus nije prekinuo mi bismo tada snimili i spot u Vijetnmu i ja bih objavila svoju pesmu. Međutim, ne bunim se i čekam pravo vreme. Nema svrhe da sada snimam spot i da ništa ne uradim. Ovim spotom i pesmom želim da povećam cenu nastupa i broj svojih nastupa. Odložila sam snimanje za septembar i čuvam pesmu to tada. Takođe, imam još jedan plan. Videla sam kako je moj dobar drug Šaran Alegro mladoj Tijani Milentijević napravio odličnu pesmu. Planiram da ga pozovem, možda ima nešto i za mene (smeh) – rekla je pevačica u našoj emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci