OGLASIO SE TOŠIĆ NAKON ŠTO GA JE KARLEUŠA PRIJAVILA!

Duško Tošić progovorio o skandalu!

Duško Tošić: "Ne podržavam NASILJE, nikad se nisam time SLUŽIO! Evo šta kaže o SKANDALU."

Pročitajte još

Fudbalski menadžer Duško Tošić, oglasio se nakon što se saznalo da ga je supruga Jelena Karleuša prijavila policiji za nasilje u porodici.

Poštovani, pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način – započeo je Tošić i nastavio:

Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe.

Duško Tošić
FOTO: INSTAGRAM

– Takođe smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega! (Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je). Budimo uz njega! E, srećna Nova godina i Božicni praznici. Svima želim sve najbolje! – zaključio je Tošić.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci