[acf field="pre_title"]

Džejla Ramović: „Nije mi bilo teško da se takmičim, idem u školu i nastupam, ostala sam ista“

Poebdnica Zvezda Granda, Džejla Ramović, prisetila se kako joj je izgledao život dok je bila u školskoj klupi, takmičila se, ali u isto vreme nastupala
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Mlada zvezda Džejla Ramović i jedan od najboljih vokala mlađe generacije bila je gost u poslednjoj emisiji „Sharanova radionica“.

Džejla Ramović, „Sharanova radionica“, foto: Toxic

Džejla se u razgovoru sa Šaranom prisetila kako joj je izgledao život kada je odlučila da se takmiči u Zvezdama Granda, dok je još uvek išla u školu, ali i kako je sve izgledalo kada je počela da nastupa. Kako su na njenu popularnost regovali drugari u školi i da li ju je to  poremetilo.

Sharan, Hari Mata Hari. Džejla Ramović, Dženan Lončarević „Sharanova radionica“, foto: Toxic

-Na prvom takmičenju sam pobedila sa 14 godina, a onda sam sa 17 godina pobedila u „Zvezdama Granda“. I to je bio veliki preokret u mom životu. Išla sam u školu i uspevala sve obaveze da završim i bilo je zadovoljavajuće. Svi su već navikli da ja stalno peva, tako da to nije pravilo veliku razliku između mene i mojih vršnjaka. Imala sam puno obaveza, ali sam znala da sve moram da postignem. Ono što mi je bitno jeste da sam ostala ista i da me slava nije uopšte promenila – izjavila je Džejla.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci