Džejla Ramović: „Od septembra započinjem novo životno poglavlje“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Devojka anđeoskog glasa, mlada i veoma šarmantna, Džejla Ramović publiku je zasenila, kako svojim glasom, tako i ponašanjem.

Neko je ko pored svoje muzičke karijere nije zapostavio i školovanje, što ona smatra jako bitnim u formiranju mlade devojke.

U intervjuu za „Super TV“, otkriva da priželjkuje princa na belom konju, ali i to da će se potruditi da nakon upisivanja studija ekonomije ne zapostavi muzičku profesiju.

S obzirom na to je ona uvek nasmejana i vidno raspoložena, priznala je da za to ipak nije zaslužan emotivan status, kako su mnogi mislili.

– Ne. Trudim se da uvek blistam, jer to me čini srećnom. Podiže mi samopouzdanje, a to je jako bitno u našem poslu – rekla je mlada pevačica i dodala da trenutno nije ispunjena na ljubavnom polju, ali da to priželjkuje:

– Svi to nekako priželjkujemo. Trenutno nemam šta da kažem na tu temu, ali ako bude princa, svi će saznati.

Kako i sama kaže, jako je bitno pronaći idealan balans, za sve što se radi u životu, ali i da je trema kod nje uvek prisutna.

– Imam tremu pred bilo šta. Ne primeti mi se to na licu, ali mnogi kažu da sam hladna, a zapravo je istina da imam veliku tremu koju pokušavam da sakrijem. Od septembra započinjem novo životno poglavlje – ističe Ramovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci