LEK ZA TEŠKE DANE

Dženan Lončarević: Muzika je ljubav

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevač Dženan Lončarević važi za nekog ko je uvek raspoložen i nasmejan, pa čak i sada kada situacija u zemlji nije najsjajnija. Kao i većina njegovih kolega, ni on nije u mogućnosti da radi punom parom, jer su mnogi nastupi otkazani zbog epidemije koronavirusa. Međutim, on se trudi da svoje dane provedi tako što drži „nastupe po kućama“, ali i vredno radi na novim projketima.

„Nastupam po kućama. Šalim se. U principu radim sve ono što radim i kad ima nastupa, sve se svodi na muziku. Malo studio, malo planiranje novih projekata, uglavnom samo muzika i muzika“-rekao je pevač za Alo.

Nedavno je ekskluzivno i za Toxic portal otkrio da nikada nije objavljivao pesme zarad novca već zbog ljubavi prema poslu i publici. Tako i sada kada je kriza, pa je istakao da ne brine toliko o novcu.

„Ako se svelo na to da je muzika samo novac, onda je pojedincima i potrebno da se bave drugim poslom. Ja gladan nisam, hvala Bogu. A biće posla. Naravno, ne libim se nikada i nije mi strano, niti bi me bilo sramota da se bavim i nekim drugim poslom“-kaže Dženan i dodaje da je „muzika ljubav“.

Podsetimo, pevač je pre par meseci objavio i svoju novu pesmu „Sve moje ljubavi“ koju su radili Dragan Brajović Braja i Marko Đurašević Mahoni, a za čitavi spot pobrinuo se Haris Dubica. Kroz ceo spot odvija se priča, a komentari publike su pozitivni. Istakao je da svaki njegov spot ima neku priču, ali i jaku poruku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci