[acf field="pre_title"]
NEŠTO NOVO

Dženan Lončarević: Sada smo otišli korak dalje

"Uradili smo nešto što do sada nismo i publici se to dopalo" - rekao je pevač.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pre samo nedelju dana, pevač Dženan Lončarević objavio je novu pesmu pod nazivom „Sve moje ljubavi“. S obzirom na to da se kroz sam spot odvija neka priča, interesovalo nas je kako je nastala ideja, ali i kakva je reakcija ljudi koji ga podržavaju.

„Pesmu su radili Dragan Brajović Braja i Marko Đurašević Mahoni, dok se za ekranizaciju i čitavu ideju spota pobrinuo Haris Dubica. Ovoga puta smo odlučili da odemo korak dalje, uradimo nešto što do sada nismo i drago mi je da se publici to dopalo. Reakcije su pozitivne kako na pesmu, tako i na spot. Svaki moj spot ima priču i jake poruke posebno “Ako pitaš“ i „Piješ sine“. Uskoro izlazi iz treća pesma iz te trilogije.“ – rekao je pevač za naš portal.

Kao neko sa iskustvom, otkrio nam je koliko se isplati sada objavljivati pesme kada je kriza.

„Nikada nisam objavljivao pesme zbog novca, već zbog svoje publike i zato što volim muziku, kao i posao kojim se bavim. Tako je i sada, ništa se nije promenilo zbog krize u kojoj se nalazimo. U narednih nekoliko meseci objaviću još pesama, a možda i album.“ – rekao je Dženan.

S obzirom na to da su svi pevači otkazali svoje nastupe zbog epidemije koronavirusa, kao i Dženan, on je podelio sa nama kako provodi vrele letnje dane sada kada nema nastupa i kada planira da se vrati na scenu.

„Radim u studiju na novim pesmama, imam probe sa bendom, a neki vikend i radimo. Posvetio sam se malo više sportu, odnosno tenisu i baš mi prija. Što se scene tiče, sa nje nisam ni odlazio. A na binu ću se vratiti onda kada okolnosti to dozvole“ – rekao je pevač za Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci