Dženan Lončarević za Toxic: “Žene generalno zaslužuju pažnju, ne samo za 8. mart”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pevač Dženan Lončarević svoju muzičku karijeru zvanično je započeo pre 14 godina i to objavljivanjem svog prvog albuma koji nosi naziv “Nikome ni reč”.

Gotovo svaki put kada objavi neku novu pesmu odabere balade koje pogađaju direktno u dušu i na čije reči niko ne ostave ravnodušan.

Svojoj vernoj publici, odlučio je da pokloni par sati kvalitetne muzike. Naime, on će beogradskoj publici 17. i 18. marta u Kombank dvorani uz sve preporučene epidemiološke mere, svirati i pevati neke od svojih najpoznatijih hitova, poput: “Nikome ni reč”, “Loša”, “Laufer”, “Dao sam ti srce”, “Kazino” i mnoge druge numere, koje svi željno iščekuju da čuju.

– Ovog puta će biti drugačije, akustična verzija. Menjaćemo aranžmane, malo će to biti neki prisniji pristup publici. Nećemo praviti onakvu buku, kakvu inače pravimo na koncertima – bio je iskren Dzenan pred našim kamerama.

Veoma često svoje pratioce na Instagramu obraduje “kaverima” kako svojih, tako i tuđih pesama, te je našu ekipu zanimalo da li će možda obradovati nežniji pol za Dan žena nekom pesmom.

– Eto, dala si mi super ideju. Meni to pričinjava zadovoljstvo, da s vremena na vreme uzmem gitaru i otpevam neku pesmu koja je meni draga ili neku pesmu koja je zaboravljena – rekao je Lončarević i dodao:

– Generalno žene zaslužuju pažnju, ne samo za 8. mart. Preporučio bih svima da 8. mart bude svakog dana – istakao je pevač.

Naš predlog je izgleda oberučke prihvatio, te je svim damama čestitao praznik uz stihove pesme “Bez tebe”, čuvenog hita Olivera Dragojevića, kao i numere “Žena”, pevača Radoslava Rodića Rokija.

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci