Edita Aradinović odgovorila na Kijine uvrede: „Pokušala je da mi nalepi razne etikete!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Kristina Kija Kockar, iznela je niz uvreda na račun pevačice Edite Aradinović, prenose domaći mediji. Naime, do ovakvih reči je došlo zbog Kijinog producenta Saše Mirkovića, koji je trenutno u sudskom sporu sa pevačicom Marinom Visković.

Kristina je između ostalog, Editu nazvala i „prostitutkom zavedenom u policiji“. Pa se ovim povodom, sada oglasila i Aradinovićeva:

Kristina Kija Kockar, foto: Instagram

– Ono što mogu da kažem jeste da se sama upecala i pronašla, a ne samo da nisam mislila na nju, nego je se nisam ni setila dok sam pisala. Ovde se ne radi o meni, već o Marini, a naknadno sam se obratila mladim izvođačima, jer sam upućena u to šta isti prolaze da bi se bavili pevanjem. Nije sve tako slatko i bajno kao što izgleda! Saša je verovatno samo jedan u nizu koji obeća nešto što ne može niti planira da ispuni, i jako mi je žao, jer znam da je Marina vredna i pre svega poštena! Nemam komentar na Kijinu izjavu, niti želim da se nastavljam, jos manje prepucavam. Ima pravo na svoje mišljenje, ona se svakako nalazi u društvu od kojeg sam se ja odavno ogradila – rekla je Edita, pa dodaje:

Edita Aradinović, foto: Instagram

– Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj. Svakako joj želim sve najbolje, i neka zna da se nije na nju odnosilo moje obraćanje – zaključila je Aradinovićeva, za „Telegraf Jetset“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci