[acf field="pre_title"]

Edita priznala: „Plakala sam od tuge dok sam pevala pesmu „Duni duni vetre“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dok je gostovala u „Sharanovoj radionici“ pevačica Edita Aradinović se prisetila svoje karijete u grupi „Ministarke“. Naime, od kada je napustila grupu, pevačica nije želela da komentariše razloge svoj odlaska, ali sada je našem domaćinu Šaranu otvorila dušu.

-Okej je meni bilo, ali ne bih želela da pričam o toj grupi. Meni se desi i danas da na svojim nastupima optevam neku njihovu pesmu. Često mi traže da pevam „Duni duni vetre“ – rekla je Edita, a Šaran ju je upitao da li joj se ta numera dopala kada je čula prvi put.

-Kada sam snimala tu pesmu ja sam plakala, takođe i kada sam pevala veliki hit „Moje jedino“, a to je bio jedan od najvećih hitova. Sve je to bio moj rast i razvoj, ali možda je to malo i do mene. Da ja nosim neke lepše uspomene iz tog perioda možda bih sada drugačije gledala na to. Ipak, mnogo sam plakala, skoro pet godina sam plakala zbog toga, to jednostavno nisam bila ja. Ovo što sada radim sam ja, ovo je moj fazon – rekla je Aradinovićeva u emisiji „Sharanova radionica“.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci