Ekskluzivno za Toxic! Nadežda Biljić:“Sve što radiš je mač sa dve oštrice“

Pročitajte još

Devojka nestvarno dobrog vokala Nadežda Biljić, karijeru je počela u jednom muzičkom takmičenju gde je za jako kratko vreme njen vokal pronašao put do srca slušalaca. Naša ekipa Toxic portala našla se sa Nadeždom na snimanju jedne emisije. Otkrila nam je svoje planove na muzičkom polju ali i šta se dešava u prvatnom životu.

Prvo što smo pitali da li nam pored novog kavera koji je nedavno izbacila sprema još nešto novo i koji su joj kriterijumi kada bira pesme, da li joj više leže brze pesme ili balade:

-“ Sprema se nešto novo, biramo šta ćemo-kako ćemo. Radimo na novim projektima. Što se kriterijuma tiče svega ima, šta mi bude u trenutku najbolje leglo to ćeko i snimiti.“- rekla je pevačica.

Da li pratiš rijaliti, kako komentarišeš trenutne aktere zadruge:

-Ne gledam rijaliti, to se kod nas ne gleda. Ne mogu komentarisiti nešto što ne pratim. Ja sam potekla iz muzičkog takmičenja a ne iz „Zadruge.“Sve što radiš je mač sa dve oštriice, bilo pa prošlo, idemo dalje. Nek svako radi kako misli da treba, a ja im želim svu  sreću.“

Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je snimak kako te je suprug Toma iznenadio, pa da li su ti se slegli utisci:

-Toma me često iznenađuje i kad nije neki važan datum. Nisam očekivala, bila sam jako srećna.- rekla je Nadežda.

Intervju nije mogao da prođe a da je ne pitamo kako je njen sin Longo:

-Odlično je, super je  napunio je dve godine u Martu. Sve pred sobom ruši, budi nas rano u zoru, mada više tatu. Sad ima i neki svoj jezik, zdrav je, sve je kako treba.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci